Personvernregler

Alle priser i internettbutikken oppgis i norske kroner og er inkl. mva for privatpersoner. Ved kjøp av Firma-Event pakker gjelder egne priser ekskl. mva. Se vår prisliste. Hvis en pris ikke er blitt oppdatert, eller om prisen er feil, så skal gjeldende pris følges.

Alle som handler i vår internettbutikk må legge igjen noen personopplysninger og godkjenne at vi lagrer og bruker disse til å fullføre vår kundeoppfølging. SimuFlying.no håndterer alle personopplysninger iht. personvernloven. Vi utleverer aldri dine personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke.

Angre- og returrett / Pengene tilbake
Hos oss kan du innen 14 dager returnere det du har kjøpt i henhold til angrerettloven.
Du kan selv velge mellom å bytte til en annen vare, eller få pengene tilbake.

Angreretten gjelder ikke:

Man kan ikke gjøre krav på angrerett etter gjennomført «flytur» i simulatoren

Betaling

Vi benytter PayPal som er en sikker betalingsløsning. PayPal bruker noen av de mest effektive verktøyene for datakryptering som eksisterer, og de overvåker transaksjoner døgnet rundt slik at du kan føle deg helt trygg.

Merk: Du trenger ikke inneha eller opprette en PayPal konto for å betale. Du får to valg i betalingsvinduet hos PayPal, og du velger da at du ikke har konto og ønsker å betale med kort isteden for å logge inn. Å registrere en konto for senere bruk er helt valgfritt!

Betaling ved henting
Varene kan hentes hos oss etter avtale, og du kan velge å betale hos os ved henting med kort eller Vipps.

Frakt

Gavekort utstedes kun digitalt og har derfor ikke fraktkostnader.

Gyldighet

Gavekortene har en gyldighet som beskrevet under.

737 Simulator – 12 måneder.